Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - admin

Pages: 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 180
1216
Siteni Ücretsiz Ekle / Almanya’da şirket kurmak ister misiniz?
« on: August 11, 2019, 07:29:48 AM »
Almanya’da şirket kurmak ister misiniz?

Almanya'da şirket kurmayı planlayan girişimciler, STB - TREUTEAM ile irtibat kurarak, buradan profesyonel destek alabilir. STB - TREUTEAM bünyesinde, her biri alanında uzman, çok sayıda personel görev yapar. Gerek şirket ve ticaret hukuku, gerek iflas hukuku, gerek vergi hukuku, gerekse de muhasebe uzmanları STB - TREUTEAM ekibinde, sizlere yardımcı olmak için hazır durumdadır.

Almanya’da şirket kurmak gibi bir hayaliniz varsa, bu hayalinizi gerçekleştirmek adına STB - TREUTEAM ile görüşmenizi tavsiye ediyoruz. Hem Türkiye'deki, hem de Almanya'daki girişimciler, buradan profesyonel destek alabilir.

Almanya’da ticari oturum almak istiyorsanız, yine STB - TREUTEAM ile iletişime geçmenizde yarar vardır. Şirketinizin kuruluş sürecinde, en ufak bir sorunla dahi karşılaşmamak adına, buradan destek almanız çok önemlidir.

Almanya’da şirket ortaklığı gerçekleştirmek, Almanya’da yatırım yapmak veya sıfırdan şirket açmak, STB-TREUTEAM GmbH sayesinde, tahmin ettiğinizden çok daha kolay olacak.

STB-TREUTEAM GmbH yetkililerine ulaşmak adına, stb-treuteam.com isimli internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

STB-TREUTEAM kurucusu, Turabi Güngör'dür. Turabi Güngör, bu sektörün en çok tanınan ve en güvenilir isimleri arasında yer almaktadır. Turabi Güngör önderliğindeki STB-TREUTEAM GmbH, Almanya'da yatırım gerçekleştirmek ve şirket açmayı düşünenler için, donanımlı bir ekip ile sizlere yardımcı olacaktır.

1217
Siteni Ücretsiz Ekle / İstanbul Diş Estetik Fiyatları
« on: August 10, 2019, 01:07:57 PM »
İstanbul Diş Estetik Fiyatları

İstanbul ilinde hizmet veren ağız ve diş sağlığı merkezimizde birçok ağız ve diş sorunlarına bilimsel çözümler üretiyoruz. Zirkonyum dişler ile gülüşlerinize güzellik katıyoruz. İmplant diş ile kaybettiğiniz dişlerinizi yerine koyuyoruz. İnci gibi parlak bir dişe sahip olmak için lamine dişler döşüyoruz.  Emax dişler ile orijinale yakın dişlere sahip olabilirsiniz. Hizmetlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak ve bizimle iletişim kurmak için istanbuldisestetik.com internet adresini kullanabilirsiniz.

https://www.istanbuldisestetik.com ağız ve diş merkezi olarak insanların mutlu olması için çalışıyoruz. Uzman ekibimizle birinci sınıf kaliteli işçilikle dişlerinize kesin çözüm üretiyoruz. Birinci sınıf kaliteli malzemeleri son teknolojik donanımlı tıp merkezimizde uzman doktorlarla sizlerin hizmetine sunuyoruz.

1218
Siteni Ücretsiz Ekle / Hukuk ve Arabuluculuk Bürosu
« on: August 06, 2019, 07:16:03 PM »
Hukuk ve Arabuluculuk Bürosu

Herkese merhabalar. Bugünkü konumuz, arabuluculuk üzerine olacaktır. Konuyu açmamızın temel amacı, herkesi arabuluculuk ile ilgili bilinçlendirmektir. Ayrıca yazımız içerisinde, bu husus ile ilgili bazı internet adreslerinden söz edebiliriz.

Öncelikle arabuluculuk nedir, bunu açıklayalım. Bu konuyu, herkesin anlayabileceği bir dille izah etmek istiyorum. Arabuluculuk, anlaşmazlık yaşayan iki tarafı, bir araya getirmektir. Bu iki tarafı, bir çözüm yolu bulması adına bir araya getiren kişi, arabulucudur. Arabulucu olmak adına, Adalet Bakanlığı tarafınca gerçekleştirilen yazılı ve uygulamalı sınavlarda başarılı olmak şarttır.

Arabuluculuk ile ilgili daha detaylı bilgiler almak isterseniz, bu konuda arabuluculuk bürosu linkine tıklayabilirsiniz. Yildirimoglu.av.tr platformunda, sadece arabuluculuk değil, daha pek çok hukuki mesele üzerine kıymetli bilgiler bulunabilecektir.

Arabulucu olmak isteyenlerin hukuk fakültesi mezunu olması gerekir. Ayrıca meslekte en az beş yıllık bir kıdeme sahip olunması da şarttır. Türk vatandaşı olmak, kasten işlenmiş bir suçtan ötürü makhum olmamak, arabululuk eğitimlerini tamamlamak, gereken diğer zorunluluklardır.

Arabuluculuk dışında; aile hukuku, tüketici hukuku, fikri mülkiyet hukuku, şirketler hukuku, gayrimenkul hukuku ve ticaret hukuku ile ilgili özgün bilgiler almak için, yine yildirimoglu.av.tr adresine girmenizi önerebiliriz. Sitede hukuk üzerine özgün paylaşımlar bulunabilecektir.

Hukuki bilgilerimizi arttırmak, çeşitli hukuki meseleler üzerine bilinçlenmek adına yildirimoglu.av.tr gibi avukatlık sitelerinden bilgi alınması önemlidir. Avukatlık ile ilgisi olmayan sitelerden, kaynağı belirli olmayan hukuki yazılar okumak, yanlış bilgiler almamıza sebep olabilir. Hukuki konular hakkında eksik ve yanlış bilgi edinmek, hiç bilmemekten bile tehlikelidir.

1219
Siteni Ücretsiz Ekle / Çağ Üniversitesi Avrupa’da İlk 100’de
« on: August 06, 2019, 06:11:41 PM »
ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ AVRUPA’DA İLK 100’DE

Ekonomi alanında 2 milyon 300 binden fazla araştırmayı endeksleyen dünyanın en büyük bibliyografik veritabanı olan Ideas-Repec’in 30 ayrı kritere göre yaptığı ciddi ve prestijli Avrupa sıralaması açıklandı. Çağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, özel üniversite ve devlet üniversitesi ayırt edilmeksizin yapılan değerlendirmede ilk yüzde yer alırken, Türkiye’den listeye giren üniversiteler sıralamasında ise 3. sırada yer aldı.

 

ÇAĞ’DAN, TÜBİTAK PROJELERİNE DESTEK

TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi Ve Bilim Okulları 2017 – 2018 başvurusu kabul edilen  "Doğa Dostu Matematik” ve “Akdenizde El Ele Gökyüzünü Keşfetmeye” adlı projeler, Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırmalar Kurumu tarafından desteklenmeye uygun görüldü. Üniversitemiz Uzay Gözlem ve Araştırma Merkezi sorumlusu Öğretim Görevlisi Arif Solmaz her iki projede de eğitmen olarak katkı sağlayacak. Bu proje kapsamında, merkezimiz bünyesindeki planetaryum ve gözlemevinde, katılımcı öğrenci ve öğretmenlere teorik ve uygulamalı gökbilim eğitimleri verilecek.

ÇAĞ GENÇLİK KULÜBܒNDEN ULUSLARASI PROJE

İlk aşaması Bulgaristan’da gerçekleştirilen Entrepreneurial Lab’da, Çağ Gençlik Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ülkemizi temsilen, Türkiye Liderleri olarak projede yerlerini almışlardı. Projenin 2. Aşaması ise Macaristan’ın  başkenti Budapeşte’de gerçekleşti. ÇAĞ GENÇLİK KULÜBܒnün ortak olduğu projeye, üniversitemizi temsilen Uluslararası İlişkiler Bölümü 3.sınıf öğrencisi Seda YÜKSEK liderlik yaparken, Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü 4. sınıf öğrencisi Emre Hasan TURAǒda katılımcı olarak yer aldı.

ÇAĞLILAR ÇİNCE OLİMPİYATLARINDA

Üniversitelerarası Çince olimpiyatlarında üniversitemizi başarıyla temsil eden ögrencilerimizi ve Çince hocamızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

ULUSLARARASI İLİŞKİLER ÖĞRENCİMİZE AVRUPA’DAN BURS

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Nurettin Gevri, T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün Macaristan Hükümeti ile ortak yürüttüğü Stipendium Hungaricum Yüksek Lisans Eğitim Anlaşması kapsamında, Macaristan’da yüksek lisans bursu kazandı. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

ESN ÇAĞ’A, ERASMUS INTERNATIONAL’DAN ÖDÜL

Üniversitemiz ESNÇAĞ (Erasmus Student Network) Kulübü, Social Erasmus ve Exchange Ability alanlarında, Erasmus International tarafından da övgü alan projeleriyle ödül aldılar. Uluslararası Ofis Koordinatörü Gül KULAK danışmanlığında çalışmalarını sürdüren kulübün başkanı Burçak ARIKAN, “48 üniversitenin projeleriyle katıldığı etkinlikte en iyiler ödülünü almak bizi son derece mutlu etti. Son yıllarda bu ödülü üst üste alan tek üniversite olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu bağlamda da uluslararası alandaki çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

ÇAĞ HUKUK MEZUNU TÜRKİYE’NİN EN ETKİLİ 100 AVUKATINDAN BİRİ SEÇİLDİ

İngiliz derecelendirme kuruluşu Legal500’ün açıkladığı, Türkiye'nin en etkili 100 şirket avukatı listesi yayınladı. Üniversitemiz Hukuk Fakültesi mezunu Tuna Yasin DOYUK, binlerce avukatı geride bırakarak,  listeye girmeyi başardı ve  bizleri gururlandırdı. Porland Porselen’in Türkiye ve İngiltere lokasyonunu yöneten ve İstanbul Barosuna kayıtlı olarak çalışan Tuna Yasin DOYUK,  aynı zamanda New York Eyalet Barosu'na 'affiliate member' olarak kayıtlı. Mezunumuz Tuna’nın başarılarının daim olmasını diliyor ve kendisini kutluyoruz.

ÖĞRENCİMİZ DOĞUKAN USLU'YA ABD'DEN DAVET

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü 4.sınıf öğrencisi Ömer Doğukan USLU, Türkiye'den her yıl beş öğrencinin seçildiği ve bu yıl  Dialogue Institutes tarafından  düzenlenen, United States Department of State tarafından desteklenen “SUSI- Students Leadership” programına seçildi.

Türkiye’den seçilen sadece beş öğrenciden biri olan USLU, Amerika Birleşik Devletleri tarafından 5 haftalığına Philadelphia, Atlanta, New York ve Washington D.C. şehirlerinde gerçekleştirilecek workshoplara davet edildi

Doğukan USLU “Amerikan hükümeti ihtiyaçlarımızı karşılayarak bizi birçok kültürel etkileşime dahil etti, örneğin Budist tapınakları, farklı kiliseler, sinagoglar ve farklı kültürel tarihi alanlara gittik aynı zamanda birçok farklı akademisyen, politikacı ve bilim insanıyla tanışma ve  Beyaz Saray, United States Capitol ve New York Birleşmiş Milletler Ana Merkezi'ne girme fırsatım oldu.  İngilizce eğitimim sayesinde böylesine önemli bir fırsatı elde ettiğim için Üniversiteme çok teşekkür ederim. Ayrıca Uluslararası İlişkiler öğrencisi olarak aldığım mesleki eğitim sayesinde workshoplarda zorlanmadan önemli çalışmalar yapabildim” dedi.

ÇAĞ’DA ULUSALRARASI GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ

Üniversitemiz Uluslararası Ofis tarafindan "The way of Success" konulu seminer düzenlendi. Bulgaristan Champions Factory'den Üniversitemize gelen Shirin Amin, Alexandra Goteva ve Alexander Balabanov tarafından verilen seminerde öğrencilere 'girişimcilik ' ve yurtdışı staj olanakları hakkında detaylı bilgiler verildi.

ÇAĞLI ÖĞRENCİ AVRUPA’DA, TÜRKİYE’DEKİ PSİKOLOJİ ÖĞRENCİLERİNİ TEMSİL EDECEK

Üniversitemiz Psikoloji Bölümü öğrencisi  Gülzemin CANBOLAT başarılarına bir yenisini daha ekledi. Öğrencimiz, Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu’nda Dış İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi seçilerek Türkiye’deki binlerce psikoloji öğrencisini, Avrupa’da temsil etme hakkı kazandı. Malta’da gerçekleştirilen 32. EFPSA (Avrupa Psikoloji Öğrencileri Birlikleri Federasyonu) Kongresi’ne katılarak görevi devraldı. Bir yıl boyunca EFPSA’da Türkiye Psikoloji Öğrencileri Koordinatörü olarak görev yapacak öğrencimize ÇAĞ Ailesi olarak başarılar dileriz.

ÜNİVERSİTEMİZ HUKUK FAKÜLTESİ ELSA’DA TÜRKİYE 3.SÜ OLDU

ELSA-İstanbul  (The European Law Students' Association/ Avrupa Genç Hukukçular Derneği) tarafından düzenlenen "Prof. Dr. Rona Serozan III. Kurgusal Duruşma Yarışması"nda, Üniversitemiz Hukuk Fakültesi 3. oldu.  Türkiye’den 40 fakültenin katıldığı yarışmada, Arş. Gör. Orkun TAT’ın  koçluğunda hazırlanan öğrencilerimiz  Bekir Gökfe Çelik, Semih Can Yıldız, Damla Bayındır, Mustafa Ekici ve İlayda Sapmaz’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

ÖĞRETİM ÜYEMİZ PROF.DR.İLHAN ÖZTÜRK 'ÜN DÜNYA BAŞARISI

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğretim Üyesi Prof.Dr. İlhan ÖZTÜRK RePEc/IDEAS (Research Paper in Economics) verilerine göre dünyadaki 50,000 ekonomist arasında makaleleri en çok görüntülenenler arasında 1. Sırada yer almıştır.

RePEc veri tabanına kayıtlı 50,000 ekonomist ve 13,669 kuruluş yer almaktadır. Repec tarafından aylık olarak 36 gösterge kullanılarak yayınlanan sıralamaya göre, Prof. Dr. İlhan ÖZTÜRK Dünya genelinde makaleleri en çok görüntülenen ekonomistler arasında 1. Sırada yer almıştır. Prof. Dr. İlhan ÖZTÜRK’ün 155’in üzerinde Uluslararası Dergilerde yayınlanmış makalesi bulunmakta ve birçok uluslararası dergi editörlüğü ve hakem kurulu üyeliği bulunmaktadır. Ayrıca Mart 2018 itibari ile Google Scholar atıf verilerine göre çalışmalarına toplam 6,824 atıf yapılmış ve H-Endeksi 41’dir.

 

ÖĞRETİM ÜYEMİZ DINESH RAMOO’NUN ULUSLARARASI BAŞARISI

Öğretim üyemiz Dinesh Ramoo , Almanya’da Wolkswagen Vakfı tarafından düzenlenen Herrenhauser Konferansı’nda "Expanding into the unknown: Analysing Speech Errors in a Non-European Language" başlıklı bildirisiyle birinci seçildi.

 

ÖĞRETİM GÖREVLİMİZ FATMA TOKÖZ GÖKTEPE’YE ABD’DEN BURS

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğretim görevlisi Fatma TOKÖZ GÖKTEPE, Study of United States Institutes (SUSI) tarafından, Seattle Üniversitesi’nde “Contemporary American Studies” konusunda eğitim ve araştırma bursu kazandı. Dil eğitimi alanında Türkiye’deki öğretim elemanları arasından sadece GÖKTEPE’nin kazandığı bursu dünya genelinde yaklaşık on kişi aldı. Fatma TOKÖZ GÖKTEPE’yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.



ÖĞRETİM ÜYEMİZ DR. TUĞBA GÜLEŞ’E ULUSLARARASI ÖDÜL

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi akademisyenlerinden Dr. Tuğba GÜLEŞ, Viyana Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen uluslararası konferansta,  “Intellectual Property Protection for Plant Innovation: Farmers as User-Innovators and Farm-Saved Seed Exemption” başlıklı akademik çalışmasıyla, en iyi makale ödülüne layık görüldü. Akademisyenimiz kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

ELT ÖĞRETİM GÖREVLİMİZ GÜRCAN DEMİROĞLARI’NA ULUSLARARASI ÖDÜL

Üniversitemiz İngilizce Öğretmenliği Bölümü Öğretim Görevlisi Gürcan Demiroğları, Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi'nde "Candidate Academicians' Attitudes Towards Foreign Language Examination"  başlıklı bildirisiyle alanında en iyi bildiri ödülüne layık görüldü. Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini üniversitemizde tamamlayan Demiroğları’nı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

1220
Siteni Ücretsiz Ekle / Klavye Hız Testi Nasıl Yapılır?
« on: August 01, 2019, 04:39:01 PM »
Klavye Hız Testi Nasıl Yapılır?

Klavye hız testi kişilerin klavyede 1 dakikada kaç kelime yazdıklarını ölçen testtir. Bu testte Türkçe’de en çok kullanılan 300 kelime karışık olarak verilir. Bu kelimeleri sırayla yazmaları istenir. Yazı yazarken araya noktalama işareti konulmaz. 1 dakika sonucunda kişinin kaç kelime yazdığı tespit edilir. Bu sayı yeterli değilse sitede yer alan on parmak eğitim videoları ile kendinizi geliştirebilirsiniz.

10 parmak yazı yazmak bilgisayar bilenler için çok önemlidir. Özellikle bilgisayar işi yapan ve sık yazı yazmak zorunda kalan kişiler için 10 parmak çok büyük önem taşır. 10 parmak yazı yazmak için geçmişte birçok insan kurslara katıldı. Bu kurslara özellikle katipler katılırdı. Bugün  10 parmak kurslarına katılmak yerine internetten kendi kendinize 10 parmak videolarını izleyerek yazı yazmanızı geliştirebilirsiniz.

On parmak yazı yazmaya ihtiyaç duyup duymadığınızı test etmek için ilk önce kendinizi klavye testine sokmalısınız. Sitemiz üzerinden 10 parmak videolarını izleyerek siz de 10 parmak yazı yazma konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz. On parmak yazı yazmak için hemen siz de Onparmak.org internet adresimize gelin. Sitemizdeki videoları izledikten sonra siz de artık 10 parmak yazı yazabilecek düzeye geleceksiniz. On parmak yazı yazma videolarını izlemek için hemen siz de sitemizi ziyaret edin.

1221
Siteni Ücretsiz Ekle / Şehirler arası nakliyat
« on: August 01, 2019, 03:57:32 PM »
Şehirler arası nakliyat

Evinizi ya da ofisinizi, bir şehirden öbür şehire taşımak istiyorsanız, tam olarak doğru adrese geldiniz. Yıldızeli nakliyat sayesinde, en avantajlı fiyatlarla taşımacılık ihtiyaçlarınızı karşılama fırsatı bulabileceksiniz.

Her gün çok sayıda kişi ve kurum, Yıldızeli nakliyat ile iletişim kurarak, buradan şehirler arası nakliyat hizmetlerinden yararlanmaktadır. Siz de eşyalarınızı şehirler arası taşıtmak adına, artık hangi firmaya başvurmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Yıldızeli nakliyat, sadece şehirler arası değil, şehir içinde de nakliyat hizmetleri sunar. Firmanın hizmet ağını öğrenmek adına, hiç vakit kaybetmeden yildizelinakliyat.com isimli internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sektöründe uzun yıllardır başarıyla faaliyet gösteren Yıldızeli nakliyat, birbirinden deneyimli personellere ve kaliteli bir araç filosuna sahiptir.

Web: https://www.yildizelinakliyat.com

1222
Siteni Ücretsiz Ekle / Ankara Epoksi Zemin Kaplama Fiyatları
« on: July 29, 2019, 04:33:59 PM »
Ankara Epoksi Zemin Kaplama Fiyatları

 Ankara Epoksi Zemin Kaplama Firması olarak çok büyük işler başardık. Bugün Ankara merkezli kurulmuş olan firmamız ilk başta Ankara’nın ilçelerine sonra tüm ülke geneline yayıldı. Bugün itibari ile Rusya, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde hüküm sürmeye başladı. Zemin kaplama konusunda dünyanın markası olmayı başardık. Zemin kaplamada 1. Sınıf malzemeler kullanarak uzun yıllar dayanan sağlam zeminler inşa ediyoruz. Zemin kaplama işinde sorunsuz hizmet veren firmamıza Zeminepoksikaplama.com internet adresinden erişim sağlayabilirsiniz. Çok sağlam referanslarımız mevcuttur. Birçok başarılı projeye imza attık. Zemin kaplama konusunda bilgi sahibi olmak için hemen bizimle iletişime geçin. Ekibimiz sahip olduğu bilgi ve deneyimi sizinle zevkle paylaşacaktır.

1223
Siteni Ücretsiz Ekle / Phuket life Faydaları
« on: July 27, 2019, 08:58:18 PM »
Phuket life Faydaları

 Phuket life programına dahil olup sağlıklı yaşama geçebilirsiniz. Sağlık yaşam merkezlerinde sağlıklı yaşamak için vücut değerleriniz takip altına alınır. Beslenme alışkanlığınız incelenir. Vücudun bağışıklık sistemi güçlendirilir. Sürekli ilaç kullanan, tansiyon hastaları, kalp yetmezliği sorunu çeken hastalar ve kanser hastaları için verimli bir sağlık programıdır. Bu program ile hayata daha sıkı sarılacaksınız. Vücudunuza güç kazandıran bu program ile hastalıklara karşı savaş açabileceksiniz. Programın detaylarına Thelifeco-clinic.com internet adresinden erişim sağlayabilirsiniz. Programlar uzman doktorlar tarafından uygulanmaktadır. Uygulama sonucunda hastalar sağlıklarına kavuşurlar. Program kısa sürede iyileşme sağlar. Program ile beslenme alışkanlığı, vücudun aktivitesi düzene sokulur. Kişi doğru yaşam becerisi kazanmış olur.

1224
Siteni Ücretsiz Ekle / Popo Kaldırma Ameliyatı
« on: July 27, 2019, 08:23:40 PM »
Popo Kaldırma Ameliyatı

 Popo kaldırma ameliyatı son günlerde özellikle bayanlar tarafından çok tercih edilmektedir. Güzel bir görünüme kavuşmak isteyen bayanlar popo kaldırma ameliyatı ile sarkmış olan popolarına dik bir görünüm kazandırmaktadır. Popo kaldırma operasyonu yapan birçok sağlık medikal şubesi karşınıza çıkar. Ciddi bir operasyon olduğu için sağlam firmalarda işleminizi yaptırmalısınız. Popo kaldırma operasyonunda %100 başarı elde eden Esteticium.com.tr firması şimdiye kadar yüzlerce başarılı operasyona imza attı. Hijyenik koşullarda tam donanımlı merkezlerde uzman doktorları ile işlem yapan firma günümüzün en popüler plastik operasyon merkezidir. Popo kaldırma ameliyatı hakkında merak ettiklerinizi ve bize sormak istediğiniz soruları internet sitemizden bize sorabilirsiniz.

1225
Siteni Ücretsiz Ekle / Güncel Org Fiyatları
« on: July 27, 2019, 06:26:37 PM »
Güncel Org Fiyatları

 Org fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız Depodankapiya.com internet sitesine bir göz atın. Birçok müzik aletini bu site üzerinden temin edebilirsiniz. Sitede öne çıkan, indirime giren, Çok satanlar, ücretsiz kargo olan ürünleri özel olarak sıralayabilirsiniz. Sitede dolaşmak ve alışveriş yapmak çok keyiflidir. Sitede birbirinden güzel müzik aletlerini orijinal biçimde satın alabilirsiniz. Uygun fiyata sağlam bir mağazadan garantili ürün almak için bu siteyi deneyebilirsiniz. Bugün müzik aleti almak isteyenler ilk önce bu siteye giriş yapıp fiyatlara bakmaktadır. Siteden aldığınız ürünler orijinal ve garantilidir. Ürünü beğenmediğiniz takdirde iade edebilirsiniz. Sipariş verdiğiniz ürün maksimum 24 saat içinde kargoya verilir.

1226
Siteni Ücretsiz Ekle / Kolay Tv İzle
« on: July 27, 2019, 04:39:00 PM »
Kolay Tv İzle

Kolay TV nasıl izlenir sorusuna verilecek 2 cevap vardır. Birincisi televizyona bağlı olarak evinize uydu çanak taktırıp kanal taraması yapıp kolay tv kanalını kumandanızda ön sıraya alarak izleyebilirsiniz. Bu yöntem sizi eve kilitler. Sokakta, parkta bir gezi esnasında kolay tv kanalınca çıkan bir programı takip edebilmek için internet bağlantılı bilgisayarınızdan Canlitvyayinlari.com sitesine girip buradan arama çubuğuna kolay tv yazmanız yeterlidir.  Kolay Tv izlemek için Android işletim sistemine sahip bilgisayar, akıllı telefon ya da tabletiniz olmalıdır. İnternet bağlantılı cihazınızdan siteye giriş yapıp dilediğiniz kanalı izleyebilirsiniz. Kanalları ücretsiz bir şekilde takılma ve donma sorunu olmadan izleyebilirsiniz.


1227
Siteni Ücretsiz Ekle / Bitcoin tekrar yükseliyor!
« on: July 27, 2019, 03:59:17 PM »
Bitcoin tekrar yükseliyor!

2008'den beri hayatımızda olan Bitcoin Dünya'daki yerini giderek sağlamlaştırıyor. Facebook ve JPMorgan'ın da kendi kripto paralarını oluşturmasıyla yeni bir döneme girildi. Kripto artık hayatımızın kaçınılmaz bir parçasıdır. Dünya'nın en büyük kripto para borsası olan Binance tıpkı Bitcoin gibi dünya genelinde önemli bir popülariteye sahiptir.

Bitcoin şu anda 10,000 USD civarında işlem görüyor. Birçok uzmanın 2021 yıl sonu tahmini ise, 100,000 USD ve üstüdür. Bu fırsatı kaçırmamak için siz de bir an önce bu sektördeki yerinizi alın.

Not: Burada yer alan bilgi ve tavsiyeler, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcılar, kendi analizlerini dikkatli bir şekilde yapmaları akabinde, bitcoin yatırım arenasına girebilir.

Web: 41bitcoin.com

1228
Aktif Kontör - Toptan Ve Perakende Kontör Satışı


Dürüst ve güvenilir parça kontör hizmetleri ile geniş ürün yelpazesini arttırmaya devam etmektedir. Parça kontör hizmetlerinin yanı sıra firma parça kontör bayiliği de vermektedir. Uzun yıllardan itibaren tüm operatörler için parça kontör hizmeti sunulmakta ve sunulmaya da devam edilmektedir. Kazançlı çıkmak isteyenlerin doğru adresi olmaya devam eden firma sayesinde aradığınız bütün hizmetler size kolayca sunulmaktadır. Hemen bayiliğini gerçekleştiren kişiler için parça kontör sisteminin avantajları mümkün hale gelmektedir. Parça kontör hizmetleri güçlü ağ yapısı ile müşterilerine uygun hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Müşteri Odaklı Hizmet Anlayışıyla Kalite Bizde!

SonserPro Aktifkontor.net Hizmet anlayışı ve teknolojik alt yapısı ile müşteri odaklı bir parça kontör sitesi olmaya devam eden firmanın hizmetlerinden sizler de kolayca faydalanabilmektesiniz. 7/24 sağladığı kesintisiz destek sayesinde sizlere beklentilerinizi aşan bir hizmet sunulmaktadır. Türkiye’nin hemen her ilinde hizmet kapasitesini arttırarak hizmet sunan parça kontör firması geniş hizmet ağı ile sektöre yön vermeye devam etmektedir. Müşteri memnuniyetini optimum seviyeye çıkarmaya çalışan firma ile parça tl kontörde ihtiyacınız olan hizmet sizlere kısa süre içerisinde sunulmaktadır. Doğru planlama, doğru zamanlama ve müşteri memnuniyeti ile güven inşa etmeye devam eden firma sayesinde arzu ettiğiniz hizmetler sizlere kısa süre içerisinde ulaştırılmaktadır.

1229
Web Site İsmi : Mecitechexpo.com

Site Başlığı : 7-10 Kasım Kayseri Mezbahane sistemleri ve Çiftlik Hayvanları fuarı

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Nisan 2019

Site Tanıtımı : 7 ila 10 Kasım tarihleri arasında, Kayseri'de Mezbahane sistemleri ve Çiftlik Hayvanları teknolojileri fuarı gerçekleştirilecektir. Fuar ile ilgili detaylı bilgiler, mecitechexpo.com isimli internet adresi içerisinde paylaşılmıştır.

Mezbahane sistemleri fuarına katılarak, müşteri ve bayi ağınızı kuvvetlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca gerek ülkemizdeki, gerekse de dünyadaki sektörel gelişmeleri, bu fuar vesilesi ile yakından izleme şansınız olacaktır.

Markanızın popülaritesini arttırmak isterseniz ve müşteri gereksinimlerini en yakından öğrenmeyi arzu ediyorsanız siz de mutlaka Çiftlik hayvanları teknolojileri fuarına katılım gösteriniz. Bu fuara iştirak ederek, firmanızın pazar içerisinde nasıl bir yere sahip olduğunu anlayabilecek, ayrıca firmanıza uygun yeni alanlar tespit edebileceksiniz.

Kayseri Fuar linkine tıkladığınız takdirde, fuara katılmanın tüm avantajlarını maddeler haline görebilirsiniz. Fuarın kapsamı, konu ile ilgili güncel iletişim kanalları ve fazlası yine site üzerinde bulunabilecektir.


1230
Siteni Ücretsiz Ekle / Vaynat: İyi Bir Gelecek
« on: July 24, 2019, 02:54:44 PM »
Vaynat: İyi Bir Gelecek

Girişimcilik, son yıllarda ve günümüzde dünyanın en başta gelen kavramlarından birisidir. Girişimcilik, Türkiye’de yaşanan işsizlik sorununa getirmiş olduğu çözümler ve  bunun yanında ekonomik kalkınmanın önemli kriteridir. Geliştirilmiş düşünceler ve ya geliştirilmekte olan bir düşüncenin izinde ihtiyaç duyulan zaman ve çabalar sarfedilerek finan, psikoloji ve sosyal alanda riskler göz önünde tutularak kazanç ve kendi mesleğinin patronu olma isteği girişimcilik kelimesinin tanımı olmuştur. Girişimcilik konusunun gündemde giderek artış göstermesi ve önemli olduğunun anlaşılması biraz geç olsa dahi ülkemizde önemli bir gelişme olmuştur.

Girişimciler ülkemizin olmazsa olmazı niteliğinde ki hayati önem taşıyan kişileridir. Çünkü yapılmakta olan girişimler ülkenin ekonomisini canlandırarak ülkenin kalkınmasını sağlar.

Herhangi bir ülke girişimcilikte ve rekabette gelişmeyi başarırsa o ülkenin ekonomisi de gelişir ve kalkınır. Bundan dolayı girişimcilerin bulunmadığı ülkeler ekonomik açıdan da fazla gelişme şansı yakalayamamaktadır. Rekabette üstün olmanın en önemli kriteri ise inovasyon ve girişimcilik çalışmalarında artış gösterilmesi ve destenlenmesidir.

Bu tanıtım yazımda sizler için çok önemli bir konu haline gelmiş Girişimcilik için devletin Girişimcilik için devletin vermiş olduğu desteklerden kısaca bahsedeceğim, devlet destekleri hakkında bilgi vereceğim.

Ülkede var olan ekonomik düzenin içerisinde KOSGEB, TÜBİTAK, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı gibi kurumların yardımıyla girişimcilik alanında ki çalışmaları arttırmak, özendirmek, yeni işletmeler açarak ekonomik kazanç için destek çalışmaları yapılmaktadır. Hem de bahsedilen kurumlar girişimcilerin en zorlu dönemi haline gelen kurulma ve adapte olma dönemlerinde de vermekte olduğu desteklerle girişimlerinin devamlılığı konusunda da girişimcileri desteklemektedir.

Devletin vermiş olduğu destekleri ve kredileri başlıklar altında inceleyelim..

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği:

Bu destek için Bakanlık tarafında 100 Bin TL üst limiti olan destekle üniversite okumuş kişilerin Teknojik ve Yenilik hedefli yapacakları çalışmalara 12 ay süreyle hibe destek verilmektedir.

TÜBİTAK 1512 — Girişimcilik Aşamalı Destek Programı (Bireysel Genç Girişim - BiGG): Bu program üniversite okumuş kişilerin teknojik ve yenilik hedefli düşüncelerine destek vermektedir. Bu program kapsamında 4 aşama vardır.
  • aşama da ortaya atılan düşüncelerin iş için dönüştürülmesini tamamlar ve bu işin sürecini takip eder.
  • aşama şirket açılması ve teknolojik doğrulanma süreci (150.000 TL ve hibe),
  • aşama TÜBİTAK 1507 Kobi Ar-ge Başlangıç Destek Programı (En fazla 550.000 TL’lik bütçe ve % 75 hibe) açılan şirketlerin ar-ge çalışmalarına destek verme süreci.
  • aşama Ticarileşen Proje fikirleri, girişim sermayesi verilen şirketin kontrolü yapılması şeklindedir.
İŞKUR Engelli ve Eski Hükümlülere Yönelik Hibe Desteği

Bu Destek Programı Kapsam Altında

1) Kuruluş işlemleri desteği: İşyerinin açılması sırasında yapılan resmi işlemlerin, onayların, izinlerin, ruhsatların ve sigortanın masraflarına verilmekte olan maksimum kredi 2.000 TL  olmaktadır

2) İşletme gideri desteği: Sözleşme imza gününden sonra 12 ay süreyle belge karşılığı için  işletim giderlerinin (su, elektrik, iletişim, ısınma, tanıtım) maksimum % 60’ı kadarını aşmayacak biçimde yılda toplam olara maksimum 4.000 TL kredi vermektedir.

3) Kuruluş desteği: Sözleşme imza gününden sonra 12 ay boyunca belge karşılığı için işletmede temel faaliyet alanındaki makinelerin, teçhizatların, yazılım ve donanımların, ara maddelerin, sarf malzemelerin, ofis malzemelerinin maliyetleri ve vergileri içinde maksimum 30.000 TL kredi desteği verilmektedir.

KOSGEB Girişimcilik Destek Programı

Bu Destek Programı kapsamında;

*KOSGEB’in destek verdiği alanlarda (İmalat alanı, ticaret alanı, hizmet alanı vb.) faaliyet göstermekte olan girişimcilere destek vermektedir. Programdan yararlanılması için 32 saat süren Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için sertifika alınması zorunludur.

*Girişimciler için üniversiteden mezun olma kuralı yoktur. Sertifikayı alan girişimci adayı işletmesini açtıktan sonra iş planlamasını KOSGEB Müdürlüğüne götürür. Girişimcilerin iş planlarına Müdürlük bünyesinde oluşturulmuş destek değerlendirme kurulunda bakılır. Kuruldan İş planı uygun bulunmuş girişimciler taahhütname alır ve destek süreci başlar.

Ayrıca vaynat sitesi engelli vatandaşlarımıza kredi alabilmeleri için gerekli şartları ve nasıl kredi kullanacaklarına dair de ipuçları vermektedir ve konuyu şöyle açıklamaktadır:

Engelli Kredisi Almanın Şartları

Engelli kredisi almak için gerekli koşullar şöyle sıralanabilir:
  • Herhangi bir geliri olan bir engelli olmanız gereklidir. Bu gelir engelli maaşı olabileceği gibi kendinizin çalışıp kazandığı bir maaş da olabilmektedir.
  • Özel bankalardan kredi almak için engelli maaşının haricinde bir maaşa da ihtiyaç duyulmaktadır.
  • Çalışılan yerde en az 6 aylık sigortanın yatırılmış olması gereklidir.
  • Kredi notunun yüksek olması gereklidir.
  • Engelli maaşı ya da özel çalışılan işten alınan maaşın üzerinde herhangi bir haciz olmaması gereklidir.
  • Kredi sicili temiz olmalı, herhangi bir icra durumu olmamalıdır. Geçmişte de icra veya haciz geçmişi olmamalıdır.
  • Engel durumu yalnız fiziki olmalıdır. Zihinsel olarak engeli bulunan kişilere kredi verilmez.
  • Engel durumunun oranına göre, çalışabilir konumdaki engellilere daha fazla kredi verilmektedir. Bu sayede engellilerin istihdamı teşvik edilir.
  • Engel durumunun çalışmaya izin vermediği durumlarda, eğer kira geliri gibi herhangi bir gelir de bulunmuyorsa kişilere verilen kredi tutarı, aylık engelli maaşının 1/3’ünü geçmeyecek şekilde verilir ve vadelendirilir.
Yeni iş fikirleri, girişimcilik, devlet destekleri, hibe krediler, engelliye kredi, finans ve banka konuları, pazarlama, kişisel gelişim, motivasyon, iş psikoloji ve sağlık konularında insanlara iyi bir gelecek sunmaya çalışan Vaynat.com’u artık yakından tanıyorsunuz.


Pages: 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 180