Central Stone House Hotel

Central Stone House Hotel

Central Stone House Hotel yeryüzünün en mucizevi ve en muhteşem doğasına sahip “güzel atlar ülkesi” Kapadokya’da bulunmaktadır. Otel odalarımız ve terasımız 2014 yılı sonu itibariyle yenilenmiş olup,siz konuklarımıza Kapadokya’nın tüm güzelliklerini sıcak bir aile ortamında hissettirecek.

Konuklarımızın huzuru ve rahatlığını,fiyatlarının ekonomikliği ile ön planda tutan bir hizmet anlayışı ile otele varışlarından, gidiş tarihine kadar Anadolu insanın misafirlerine olan sevgi,saygı ve misafirperverliğini sonuna kadar hissedebileceğiniz bir yer.

Güne balon turu ile başlayıp ,terasımızda uçhisar ve göreme peri bacaları manzarasına karşı kahvaltınızı yaptıktan sonra bölge turları, atv veya bisiklet turları,at ile gezinti ve daha bir çok aktivite gerçekleştirebilirsiniz.

Teras kütüphanemizde ister kitabınızı alıp, ister müzik eşliğinde eşsiz peri bacaları ve uçhisar kalesi manzarası eşliğinde kahvenizi yudumlayabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak akşam yemeğinde Anadolu’nun en lezzetli yöresel yemeklerini servis etmekteyiz.

“Kimileri yalnızca gezmeye ,kimileri de her anı doyasıya yaşamaya gelir.”Burada konaklayan misafirlerimiz yaşamlarını anlamlarla donatarak gidecekler.